tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 viimeiset hankinnat

Tämän vuoden viimeiset kukkahankinnat ovat yllättäen Saintpaulioita! Uusi kasvilamppukin on jo ilmeisesti matkalla. Se tuleepi hieman kauempaa, kuin naapurimarketista...mutta tarvetta sille on ja kovasti, sillä kaikki santtuni eivät enää mahdu lampun alle ja yksi vielä vähän aika sitten kukkinut on lopettanut jo kukinnan liian vähäisen valon takia.

Eilen illalla ennen kuin ehdin mennä nukkumaan löysin epäonnekseni lehtikirvoja yhdestä santustani, joka on juuri avaamassa uusia nuppujaan. Niitä sitten jonkin puolisen tunnin ajan nypin sieltä puoliauenneista nupuista pois ja liiskasin ihan surutta. En kaipaa kukkiini mitää ylimääräistä! Kyseinen santtu ei ole vielä aukaissut kaikkia uusia nuppujaan ja siirsin sen erilleen muista, vaikka yhdessä toisessakin santussa oli ainakin yksi lehtikirva uudessa nupussa. Kävin ostamassa Provadoa varoiksi, vaikka en ainakaan heti ole sitä käyttämässä. Kyseinen tuote poistuu markkinoilta nyt kokonaan ainakin joksikin aikaa, niin oli pakko käydä muutamat puikot hakemassa jemmaan. Sitten kun jotakin tarvitsee, niin yleensä sitä ei sitten ainakaan saa mistään...

Näin päivä pari ennen vuoden vaihtumista on ihan mukava tehdä vielä vuoden viimeiset kukkahankinnat. Löysin kokoelmaani kaksi uutta santtua, jotka ovat molemmat nyt karanteenissa ainakin jonkin aikaa. Tässä kuvaa niistä:
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti