perjantai 21. elokuuta 2015

Puutarhuriksi valmistuminen lähestyy

Keskiviikkona oli asiakaspalvelun näyttö, josta jäi todella hyvä fiilis. Tässä vaiheessa on vaikea vielä osata ja tunnistaa kaikki kasvit ja niiden istutukseen ja hoito-ohjeisiin liittyvät asiat. Tästä johtuen kävin hieman ostoksilla ja löysin vihdoinkin erään kasvin, jonka olen halunnut saada omalle pihalle viime syksystä asti: nuokkuluppion! Kyseinen kasvi on hieman harvinaisempi ja se on mukava lisä muiden kokeilujen ja kokemusten joukkoon. Kaikenlisäksi se on oikean värinen minun värimakuuni!



Sijoitin luppion taka-alalle perhoskoristeen takana olevien ruusujen vasemmalle puolelle. Se tuo penkkiin mukavaan hentoista vaihtelua vahvojen ruusujen ja liljojen keskelle.

Tämän pienen pionin alun ostin luppion lisäksi. Se on nimeltään 'Coral Charm'.

Tässä taas pionipenkki kokonaisuudessaan tällä hetkellä, eli 5 pionia löytyy ja reunustakin on hieman tullut jatkettua, tosin kivet eivät ole vielä kunnolla paikoillaan.

Neilikoita

Tänä kesänä istutettuja ruusuja.




Paljon on mahtunut näihin 2,5 vuoteen opiskelua ja valtavasti uutta asiaa ja tietoa. Silti on vielä paljon opittavaa, sillä ala on todella laaja. Edessä on vielä pari näyttöä ja lopputyön tekeminen ja esittäminen. Puutarha-ala on loputon opinahjo, kuten koko elämäkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti