lauantai 29. maaliskuuta 2014

Viikko 12: kimput ja viikko 13: askartelut, sekä Turun Piha & Puutarha - messut

Viikolla 12 oli koulussa jälleen sidontaa ja tuli tehtyä muutama kimppu, joista tulee kuvia tässä:

Tässä viikon ensimmäinen kimppu, joka meni hieman metsään, koska aina sen ensimmäisen on metsään mentävä tavalla tai toisella (ainakin minun kohdallani).Kimpun paketoinnin harjoittelua, tästä tuli hieman liian tiivis paketti.

Ensimmäinen konstruktiokimppuni. 

--------------------------------------------------------------------------------

Viikolla 13 oli etäviikko ja alkuviikosta askartelin kukkahyllykkööni ilmankostutus- ja harsosääskiansakipot tyhjistä raejuusto ym. purkeista. Näitä tällaisia purkkeja voi toki käyttää muuhunkin, mutta itse tarvitsin niitä edellä mainittuun tarkoitukseen ja koristelin ne siksi, etteivät ne näyttäisi rumilta kukkien seassa. :) Tässä kuvia työvaiheista ja välineistä, joita käytin:--------------------------------------------------------------------------------

Viikolla 13 on Turussa Piha & Puutarha - messut, joissa kävin perjantaina. Sieltä mukaani tarttui vain muutama nätti kukka-aiheinen kassi, vaikka ostettavaa olisi ollut paljon enemmänkin. Olin ensimmäistä kertaa tällaisilla messuilla, enkä oikein tiennyt mitä olisi pitänyt ostaa, kun siemeniä on jo odottamassa multaan laittoa monta pussia ja pihalla on rajallinen määrä tilaa uusien kukkapenkkien perustamiselle. Kuvia otin jokusen ja jaan ne nyt tässä, jospa joku saisi niistä kivoja ideoita omalle pihalleen:

Nämä kassit ostin messuilta.

Todella nätti kasvihuone tämä.

Koulun oma koju. :)

Santtuja!

Lisää santtuja!Tämä oli tosi nätti pieni puu, ruusumanteli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti