lauantai 5. joulukuuta 2015

Valmis puutarhuri

Nyt on sitten saatu valmiin puutarhurin paperit 2,5 vuoden tiivistahtisen opiskelun jälkeen. Näihin kahteen ja puoleen vuoteen on mahtunut paljon uutta asiaa, satoja kasveja tieteellisten nimiensä kera, portfolioiden ja kansioiden kokoamista, tenttejä tenttien perään, sekä paljon käytännöntöitä kasvien parissa. Tämä oli ensimmäinen koulu, jossa oikeasti viihdyin ja tunsin alan omakseni. Puutarha-ala on hyvin laaja ja sitä opiskellessa voi valita haluaako perehtyä kasvien tuotantoon, puistonhoitoon ja muuhun pihasuunnitteluun, puutarhakaupan myyjäksi tai taimistomyyjäksi, taikka floristiksi. Itse valitsin puutarhakaupan, koska minua kiinnostaa viherkasvien lisäksi myös puutarhanhoito ja halusin oppia kaikenlaisista kasveista mahdollisimman laajasti. Kaiken kaikkiaan minusta tämä aika koulun penkillä meni aivan liian nopeasti, mutta laitan nyt tähän postaukseen kuvakoosteen parhaista hetkistä.

































Tätä koulua tulee kova ikävä! Toivottavasti tulevaisuudessakin saan olla tekemisissä kasvien kanssa muulloinkin, kuin vain kotona, vaikka nyt ei tällä hetkellä vakituista työpaikkaa niiden parissa olekaan vielä. Suosittelen tätä koulua kaikille kasveista kiinnostuneille, jotka haluavat saada luonnonläheisen ammatin! :)




2 kommenttia:

  1. Toivotaan että työpaikkakin vielä löytyy, Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikka hieman myöhässä olenkin... Sinulla on todella hieno ja mielenkiintoinen blogi ja tietysti liityin heti lukijaksi! :)

      Poista