maanantai 22. joulukuuta 2014

Jouluinen työharjoittelu

Viime perjantaina loppui kahden viikon jouluinen työharjoittelujakso, jonka aikana tein yhteensä 6 istutusta, 3 isompaa ja kalliimpaa ja 3 pienempää ja halvempaa. Tämänkertaisen työharjoittelun tehtävänä oli tehdä joko itse jouluinen istutus myyntiin tai seurata muiden tekemiä valmiiden istutusten myyntiä. Minä valitsin ensimmäisen, koska omassa työharjoittelupaikassani oli mahdollista toteuttaa itseään ja halusin kokeilla oman tyylini menekkiä. Pidän kaikesta vanhanaikaisesta, mutta myös kaikki glitterillä ja keinolumella koristellut ovat mielestäni kauniita ja jouluun sopivia. 


Sinisen ja ruskean yhdistelmää ei voita mikään! Tähän istutukseen on käytetty seuraavia kasveja: hernesypressi glitterillä, joulukaktus, sekä iso mehiruusuke glitterillä.


Tässä hieman perinteisempi jouluistutus. Siihen käytetyt kasvit ovat: sypressi keinolumella, pieni joulutähti glitterillä, sekä pieni mehiruusuke pronssin värisenä.Muita kuvia työharjoittelun ajalta:

Päätin osallistua myös Plantagenin jouluistutus-kilpailuun työharjoittelussa tekemälläni istutuksella ja sitä pääsee äänestämään täällä: Plantagenin Joulukuvakilpailu // Glitter & Crhistmas Annathan äänesi työlleni, kiitos!! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti